6 Temmuz 2012 Cuma

Söylenti:Microsoft'un ilginç klavyesi

İnternette bazı kaynaklar Microsoft'un SideWinder markasıyla giriştiği ilginç donanımların yeniden ortaya çıktığını iddia ederek ürünle ilgili detaylı resimleri de yayınladılar.

[Resim: 2107ms590hc2.jpg]

Daha önceleri oyunseverler için tasarlanan bir fare ile gündeme gelen Microsoft'un SideWinder markası şimdi de SideWinder X6 ismiyle yeniden gündeme geldi. İnternette çeşitli kaynaklar yukarıda da gördüğünüz ürünle ilgili detaylı fotoğraflara yer vererek çeşitli tahminler de yürüttüler.



İlgi çekici teknolojik cihazlara yer veren internet siteleri, ürünle ilgili programlanabilen tuşları, değiştirilebilen ayarları ve ağırlığı, üzerindeki LCD ekranla mevcut DPI değerinin (2000'e kadar) gösterilmesi gibi farklı özellikleri bulunan farenin klavyeye uyarlanmış farklı bir modeli olduğu görüşünde birleşiyor.



Ayrılabilir nümerik kesim, programlanabilir butonlar, dönme mekanizmasına sahip (muhtemelen oyun veya müzikçalar gibi alanlarda kullanılacak) iki tokmak ve kırmızı renkle ayrılmış özel tuşlar ilk bakışta dikkati çeken özellikler.



79$'a satılması beklenen ürünle ilgili detayların Eylül ayında ortaya çıkacağı düşünülüyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder